Danske fragtmænd. Julefrokost 2014
”Vi vil i Danske Fragtmænd A/S gerne sige mange tak for et fantastisk show til vores julefrokost 2014! Simon var uden tvivl aftenens samtaleemne. Showet var underholdende, sjovt, veludført og på højt niveau og specielt close up trylleriet var helt sublimt. Alle pengene værd, et must til et festligt arrangement!”

- Anders

 

Afskedsreception
”På sin behændige og charmerende måde tryllebandt Simon os en ½ time til vor firmasommerudflugt. Kan varmt anbefales."

- Lægerne Klinikgården, Bjerringbro

     

Verdo
"Simon og de 3 andre fremragende tryllekunstnere var det perfekte indslag til vores firmajulefrokost. Der blev tryllet ved bordene til den helt store guldmedalje – både med finesse og lune. De store grin og endnu højere klapsalver vidnede om, at alle 210 gæster i den grad var underholdt. Derfor kan jeg kun anbefale, at man booker Simon som tryllekunstner – han kan med garanti få enhver til at undres og forbløffes."

- Ina

 

Firmafest
"Da vi på Biogas afholdte sommerfest for medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer samt ægtefæller inviterede vi Simon og hans "assistent" med for at give festen et ekstra pust.
Simon og co. lavede et forrygende show hvor de tryllebandt alle gæster med deres stand up trylleshow.
Showet var af høj kvalitet, med et intimt nærvær og kan varmt anbefales."

- Anders

     

Afskedsreception
”Afskedsreceptionen blev en uforglemmelig oplevelse, ja helt ud over det sædvanlige, og det skyldtes ikke mindst tryllekunstneren Simon Olesen. Han kom, så og sejrede” ”Simon Olesen kan sit håndværk til fingerspidserne. Han tryllebinder alle. Han formår at overraske, forbløffe og forføre sit publikum med humor og nærvær og tryllerier og magi i særklasse.”

- Mie - Rønbækskolen

 

50 års fødselsdag
"Til en 50-års-fødselsdag, hvor alle aldersgrupper var til stede, formåede tryllekunstneren Simon Olesen at indfange og fastholde alles opmærksomhed fra han kom til han gik. Hans evne til at kommunikere med publikum gør hans show til noget helt usædvanligt. Simon Olesen havde alle, selv den mest skeptiske gæst, i sin hule hånd.
Simon Olesen satte et så eftertrykkeligt aftryk hos os, sit publikum, at vi stadig vender tilbage til spørgsmålet: ”Hvordan gjorde han det? Og det? Og det?” Kun tryllekunstneren selv kender svaret."

- Dorte

     

 

 

Reception
"Efter 37 år på arbejdsmarkedet skulle jeg gå på efterløn, og der skulle holdes en reception for mig.
Jeg ønskede, at den blev holdt i en munter og let tone, så jeg inviterede Simon til at trylle lidt efter sangene og talerne. Det hele fungerede rigtig godt – der blev sagt det, der skulle siges, sunget nogle fine sange – og Simon satte lige prikken over i-et med sit gode og sjove trylleri – selvfølgelig med mig som ”medvirkende”.
Eftermiddagen forløb lige efter mit hoved – flere sagde til mig, at det var den bedste afskedsreception, de havde været med til."

- Kirsten Olesen - Simons mor

 

Tryllekunstner Simon Olesen | 8000 Aarhus C. | T.: +45 222 666 79 | Email.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.